ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ TECHNODOM!

Η TECHNO DOM ιδρύθηκε το 1992 και έκτοτε δραστηριοποιείται στον τομέα της πώλησης δομικών υλικών και ολοκληρωμένων λύσεων διακόσμησης, εξοπλισμού και κατασκευών.

Η εταιρεία στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις επιφάνειας 6.700 τ.μ. στην περιοχή του Αγιοκάμπου στο Δήμο Αγιάς, Ν.Λάρισας. Απασχολεί 15 άτομα στα τμήματα πωλήσεων, εφαρμογών, λογιστηρίου και διοίκησης. Παρέχει πάνω από 2.500 κωδικούς προϊόντων που καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών της σύγχρονης οικοδομικής και επισκευαστικής δραστηριότητας με άμεση παράδοση σε ανταγωνιστικές τιμές. Η TechnoDOM παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις που καλύπτουν τη μελέτη, τη διεύρυνση των αναγκών του πελάτη, την προμήθεια, μεταφορά και εφαρμογή των προϊόντων μας από εξειδικευμένα συνεργεία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝ ΙΙ

Η TECHNODOM είναι σε θέση να σας καλύψει τόσο από πλευράς ενεργειακών επιθεωρήσεων κα συμβούλου έργου όσο και από πλευράς υλοποίησης των επιλέξιμων παρεμβάσεων.

Πρόκειται για συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα που απευθύνεται σε ιδιοκτήτες κατοικιών χαμηλής ενεργειακής κατηγορίας.
Το πρόγραμμα παρέχει κίνητρα στους ωφελούμενους προκειμένου να βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού τους, εξοικονομώντας χρήματα και ενέργεια αυξάνοντας παράλληλα την αξία του.
Συγκεκριμένα το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ» προβλέπει την επιδότηση παρεμβάσεων εξοικονόμησης ενέργειας για νομίμως υφιστάμενα κτήρια σε όλη τη χώρα, που:

  • έχουν καταταχθεί βάσει του Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) σε κατηγορία χαμηλότερη ή ίση της Δ
  • δεν έχουν κριθεί κατεδαφιστέα και
  • οι ιδιοκτήτες τους πληρούν συγκεκριμένα εισοδηματικά κριτήρια.

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να σας καλύψει τόσο από πλευράς των ενεργειακών επιθεωρήσεων και συμβούλου έργου όσο και από πλευράς υλοποίησης των επιλέξιμων παρεμβάσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Μετά από πολυετή εμπειρία στο χώρο της ανακαίνισης, αναπαλαίωσης και κατασκευής κατοικιών, η G Group αναλαμβάνει να μεταμορφώσει το σπίτι σας σε ένα νέο, ανανεωμένο και αισθητικά άρτιο χώρο όπου θα μπορείτε να απολαμβάνετε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας. Αναδείξτε τους χώρους σας με σύγχρονες λύσεις που όχι απλώς προσφέρουν στην οικία σας μια φρέσκια αίσθηση αλλά και μια διαχρονική αξία.

Κάθε ακίνητο χρειάζεται φροντίδα. Με το πέρασμα του χρόνου όμως οι κατοικίες χρειάζονται είτε σε βάθος συντήρηση, είτε μια ανανέωση και για αισθητικούς αλλά και για λειτουργικούς λόγους. Εμείς, αναλαμβάνουμε να σας βοηθήσουμε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις ώστε να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, στην πιο συμφέρουσα λύση.

Στην G Group επί σειρά ετών αποδεικνύουμε πως διαθέτουμε και την τεχνογνωσία αλλά και την πείρα που απαιτείται ώστε να δημιουργούμε για σας την κατοικία που θα σας εκφράζει απόλυτα! Με εξειδίκευση, μεράκι αλλά και υψηλό αίσθημα ευθύνης για την απόφασή σας, εμπιστευτείτε μας και αποκτήστε ένα αποτέλεσμα κορυφαίας ποιότητας και αισθητικής, τόσο μοναδικά όσο οι ιδέες και οι επιθυμίες σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΚΘΕΣΗ

Η μεγάλη γκάμα προϊόντων της παρέχει στρατηγικό πλεονέκτημα στην περιοχή. Παράλληλα η διερεύνηση των αναγκών του πελάτη, η άψογη εξυπηρέτηση και η ποιότητα των προϊόντων και της εργασίας στοχεύουν στην απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Στους άμεσους στόχους της εταιρείας είναι η δημιουργία και διατήρηση μιας σταθερής πελατειακής βάσης τόσο στην τοπική όσο και στην ευρύτερη περιοχή. Παράλληλα επιδιώκεται η συνεργασία σε μεγάλη κλίμακα με κατασκευαστές μέσω της παροχής ειδικών προσφορών.

ΠΛΑΚΑΚΙΑ

ΚΟΥΖΙΝΑ

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Φτιάξε το σπίτι που ονειρεύεσαι χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας δομικά υλικά. Στην TECHNODOM, θα βρεις τεχνικές λύσεις για οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους σε δομικά υλικά, μονωτικά και στεγανωτικά προϊόντα, είδη θερμοπρόσοψης και κατασκευών. Επίλεξε μέσα από μία ευρεία γκάμα προϊόντα υψηλών προδιαγραφών για να χτίσεις, να ανακαινίσεις ή να διακοσμήσεις το χώρο σου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ