ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Μάθετε για εμάς.

Η TECHNO DOM ιδρύθηκε το 1992 και έκτοτε δραστηριοποιείται στον τομέα της πώλησης δομικών υλικών και ολοκληρωμένων λύσεων διακόσμησης, εξοπλισμού και κατασκευών.

Η εταιρεία στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις επιφάνειας 6.700 τ.μ. στην περιοχή του Αγιοκάμπου στο Δήμο Αγιάς, Ν.Λάρισας. Απασχολεί 15 άτομα στα τμήματα πωλήσεων, εφαρμογών, λογιστηρίου και διοίκησης. Παρέχει πάνω από 2.500 κωδικούς προϊόντων που καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών της σύγχρονης οικοδομικής και επισκευαστικής δραστηριότητας με άμεση παράδοση σε ανταγωνιστικές τιμές. Η TechnoDOM παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις που καλύπτουν τη μελέτη, τη διεύρυνση των αναγκών του πελάτη, την προμήθεια, μεταφορά και εφαρμογή των προϊόντων μας από εξειδικευμένα συνεργεία.

Η μεγάλη γκάμα προϊόντων της παρέχει στρατηγικό πλεονέκτημα στην περιοχή. Παράλληλα η διερεύνηση των αναγκών του πελάτη, η άψογη εξυπηρέτηση και η ποιότητα των προϊόντων και της εργασίας στοχεύουν στην απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Στους άμεσους στόχους της εταιρείας είναι η δημιουργία και διατήρηση μιας σταθερής πελατειακής βάσης τόσο στην τοπική όσο και στην ευρύτερη περιοχή. Παράλληλα επιδιώκεται η συνεργασία σε μεγάλη κλίμακα με κατασκευαστές μέσω της παροχής ειδικών προσφορών.

Η TechnoDOM συνεργάζεται με τεχνικές εταιρείες. Ταυτόχρονα παρέχει σε ιδιώτες κατασκευαστές λύσεις που εκτείνονται από τα δομικά υλικά μέχρι την επίπλωση μιας νέας κατοικίας. Η πλειοψηφία των προϊόντων προέρχονται από επώνυμους κατασκευαστές και είναι πιστοποιημένα με συστήματα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001, EURAS EWAA, ASR.