ΠΡΟΦΙΛ

Μάθετε για την εταιρία μας

Η Technodom είναι μια εμπορική και κατασκευαστική εταιρία με μεγάλη εμβέλεια, η οποία βρίσκεται στη θέση να παρέχει υπηρεσίες εγγυημένης ποιότητας με τις τελευταίες προδιαγραφές και τεχνολογίες, δίνοντας προτεραιότητα στη σωστή ποιότητα υλικών, κατασκευών και την παράδοση έργου εντός συμφωνημένου χρόνου χωρίς καθυστερήσεις.

Η ομάδα της Technodom είναι πλήρως δομημένη και οργανωμένη για να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ικανοποιώντας τις μεγαλύτερες απαιτήσεις των πελατών της.

Η  Technodom ξεκίνησε τη λειτουργία της και τη δραστηριότητά της στις αρχές τις δεκαετίας του ’90 ως κατασκευαστής νεόδμητων συγκροτημάτων πολυτελών διαμερισμάτων και μονοκατοικιών, θέλοντας να καλύψει ανάγκες υψηλής αισθητικής.

Από τότε και λόγω της εξαιρετικής ποιότητας και της αξιοπιστίας της, και καθώς πάντοτε προσαρμοζόμαστε στις ανθρώπινες ανάγκες της εποχής, η εταιρία έχει εξελιχθεί και έχει εισχωρήσει στον  τομέα των ανακαινίσεων, των  αναπαλαιώσεων οικιών και διαμερισμάτων, εμπορικών αλλά και επαγγελματικών χώρων, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των πελατών της στην υψηλότερη ποιότητα. Επίσης, εμπορεύεται προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η εμπειρία της ομάδας μας, καθώς και η μακροχρόνια παρουσία μας στον κατασκευαστικό τομέα, μας έκαναν μια αξιόπιστη εταιρία επιτυγχάνοντας να εξασφαλίσουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές για εσάς. Σας παρέχουμε ακριβείς πληροφορίες για το έργο από  την αρχή της κατασκευής του μέχρι την ολοκλήρωσή του.