ΠΡΟΦΙΛ

Μάθετε για την εταιρία μας

Η Technodom είναι μια εμπορικη και κατασκευαστική εταιρεία με μεγάλη εμβέλεια η οποία βρίσκεται στην θέση να παρέχει υπηρεσίες εγγυημένης ποιότητας με τις τελευταίες προδιαγραφές και τεχνολογίες δίνοντας προτεραιότητα στη σωστή ποιότητα υλικών, κατασκευών και την παράδοση έργου εντός συμφωνημένου χρόνου χωρίς καθυστερήσεις.

Η ομάδα της Technodom είναι πλήρως δομημένη και οργανωμένη για να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ικανοποιώντας τις μεγαλύτερες απαιτήσεις των πελατών της.

Η  Technodom ξεκίνησε την λειτουργιά της και τη δραστηριότητά της στις αρχές τις δεκαετίας του ’90 ως κατασκευαστής νεόδμητων συγκροτημάτων πολυτελών διαμερισμάτων και μονοκατοικιών θέλοντας να καλύψει ανάγκες υψηλής αισθητικής.

Από τότε και λόγω της εξαιρετικής ποιότητας και της αξιοπιστίας της, και καθώς πάντοτε προσαρμοζόμαστε στις ανθρώπινες ανάγκες της εποχής, η εταιρεια έχει εξελιχθεί και έχει εισχωρήσει στον  τομέα των ανακαινίσεων, των  αναπαλαιώσεων οικιών και διαμερισμάτων, εμπορικών αλλά και επαγγελματικών χώρων καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των πελατών της στην υψηλότερη ποιότητα.

Η εμπειρία της ομάδας μας, καθώς και η μακροχρόνια παρουσία μας στο κατασκευαστικό τομέα, μας έκαναν μια αξιόπιστη εταιρία επιτυγχάνοντας να εξασφαλίσουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές για εσάς. Σας παρέχουμε ακριβείς πληροφορίες για το έργο από τη στιγμή της κατασκευής του μέχρι την ολοκλήρωση του.