ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Δείτε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε

Η εξειδίκευση και η τεχνογνωσία που διαθέτουμε μας επιτρέπει να σχεδιάζουμε και να κατασκευάζουμε κτίρια προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Αναλαμβάνουμε την μελέτη και την κατασκευή από την αρχή μέχρι το τέλος του έργου.

Επιδιώκουμε και προσφέρουμε στους πελάτες μας μοναδικές λύσεις εναρμονισμένες με το χρονοδιάγραμμα και τον οικονομικό προϋπολογισμό του κάθε έργου.

Επιβλέπουμε την κάθε φάση του έργου και φροντίζουμε για τη φυσική ροή των εργασιών εντός του χρονοδιαγράμματος.

Η ανακαίνιση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου συνήθως φαντάζει δισεπίλυτο πρόβλημα. Είμαστε εδώ για να το λύσουμε.

Από τον σχεδιασμό μέχρι και την υλοποίηση της κατασκευής, σε κάθε στάδιο του έργου παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες συνδυάζοντας τη λειτουργικότητα και τη σύγχρονη αισθητική σύμφωνα με τον προϋπολογισμό που έχετε επιλέξει.

Η Technodom έχει ως στόχο την παροχή αξιόπιστων και ολοκληρωμένων λύσεων, ξεκινώντας από την αρχική φάση του σχεδιασμού ενός χώρου και καταλήγοντας στην υλοποίησή του.

Το αποτέλεσμα είναι η αναβάθμιση της ποιότητας διαβίωσης και της αξίας του χώρου σας, είτε πρόκειται για την κατοικία σας, είτε για τον επαγγελματικό σας χώρο, καθώς και η εξοικονόμηση χρημάτων λόγω της ελαχιστοποίησης των ενεργειακών καταναλώσεων.

Κάποιες από τις ενεργειακές παρεμβάσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν είναι:

Εξωτερική θερμομόνωση τοίχων: Η χρήση ολοκληρωμένων λύσεων θερμομόνωσης στο κτιριακό κέλυφος αποτελεί ουσιαστική δράση για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσής του, που μπορεί να οδηγήσει σε μείωση της κατανάλωσης ενέργειας για θέρμανση και ψύξη, ανάλογα με το κτίριο και την περιοχή στην οποία βρίσκεται, ως και 55%.

Μόνωση ταράτσας και λοιπών δομικών στοιχείων: Η θερμομόνωση της οροφής αποτελεί μια από τις πιο αποτελεσματικές παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας, καθώς το δώμα αποτελεί το πιο ευπαθές δομικό στοιχείο σε ένα κτίριο αφού καταπονείται από τον ήλιο, τον άνεμο, τη βροχή και το χιόνι. Η ολοκληρωμένη θερμομόνωση στις κολώνες και τα τοιχία, συμβάλλει αποφασιστικά στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας για θέρμανση και ψύξη με την αποφυγή δημιουργίας θερμογεφυρών, αναβαθμίζει τη θερμική άνεση των κατοίκων και απαλείφει τις ζημιές από υγρασία και μούχλα.

Αντικατάσταση κουφωμάτων: Μια ιδιαίτερα σημαντική παρέμβαση για την αναβάθμιση των υφιστάμενων κτιρίων, αποτελεί η αντικατάσταση των μονών υαλοπινάκων, με νέους, οι οποίοι διαθέτουν διπλούς υαλοπίνακες και θερμομονωτικό πλαίσιο. Η εξοικονόμηση της ενέργειας ανέρχεται σε ποσοστό από 20% έως 25%, ενώ η βελτίωση της θερμικής άνεσης είναι εντυπωσιακή καθόλη τη διάρκεια του έτους, εξαφανίζοντας φαινόμενα συμπύκνωσης υδρατμών στα παράθυρα (το χειμώνα) και υπερθέρμανσης του χώρου (το καλοκαίρι).

Αναβάθμιση συστήματος θέρμανσης: Μια από τις σημαντικές ενεργειακές επεμβάσεις σε κτίρια είναι η αναβάθμιση των θερμικών συστημάτων τους, ανεξάρτητα αν αυτά είναι κεντρικά ή αυτόνομα. Τα παλαιότερα συστήματα είναι ενεργοβόρα και για αυτό πρέπει να αντικατασταθούν με συστήματα νέας γενιάς, με πιστοποιημένες ιδιότητες σύμφωνα με μελέτη μηχανικού, ώστε να μην καταναλώνουν άσκοπα ενέργεια. Η εγκατάσταση αντλίας θερμότητας και λέβητα φυσικού αερίου μπορεί να προσφέρει αρκετά μεγάλη εξοικονόμηση συνδυάζοντας και καλύτερη απόδοση.

Εγκατάσταση συστήματος Ηλιακής Θέρμανσης – Ζ.Ν.Χ: Tα ηλιοθερμικά συστήματα συνδυασμένης λειτουργίας για παραγωγή ΖΝΧ (Ζεστού  Νερού Χρήσης) και θέρμανσης χώρων, μπορούν να καλύψουν από 10% – 100% τις ανάγκες ενός κτιρίου σε θέρμανση και σε ζεστό νερό χρήσης, ανάλογα με το μέγεθος της συλλεκτικής επιφάνειας, τον όγκο του θερμοδοχείου, τα μετεωρολογικά δεδομένα της περιοχής και τα χαρακτηριστικά του κτιρίου (μέγεθος, ποιότητα μόνωσης, θερμικές ανάγκες).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΕΟ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ
Αναλαμβάνουμε το σύνολο των απαιτούμενων βημάτων του προγράμματος και το σύνολο των εργασιών που επιδοτεί το πρόγραμμα ΝΕΟ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ, από την αρχή έως το τέλος. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Συμβουλευτείτε το έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας ώστε να βρείτε την ιδανική λύση για τον χώρο σας για ειδικές κατασκευές όπως τζάκι, τσιμεντοκονία, κλπ.